Ingyenes elszállítás

Régi, használt bútorokkal küzd?
Ingyenes elszállítás a megoldás!
Feleslegessé vált bútorok, megunt óriás szekrények, kinőtt gyermekágyak,
töredezett, rossz állapotban lévő asztalok és székek. Nem kis gond a tárolásuk, ha nem tudunk megszabadulni tőlük. Eladni nem tudjuk, és az az igazság, hogy tulajdonképpen már ingyen sem kellenének senkinek.

Lomtalanítás csak jövőre lesz legközelebb, de egyre nehezebb együtt élni ezekkel a használt bútorokkal. Muszáj eltüntetni őket, de az utcára mégsem rakhatjuk ki, csak büntetés ellenében. Még, ha ki is dobnánk, ami nem kis fizikai munkát igényelne, a fuvaros költségét nem tudjuk kifizetni. Egyszerűen nincs most erre pénzünk.

Mi a megoldás ilyenkor?

Nem más, mint az ingyenes elszállítás!
Igen, létezik ilyen szolgáltatás Magyarországon, mégpedig nálunk! Használt bútorait összepakoljuk, feltesszük az általunk biztosított gépjárműre, melyet aztán ingyenes elszállítás követ. Gyors, biztonságos és szakszerű megoldás, ráadásul egy fillérjébe sem kerül. Ennél nem igazán tud senki kedvezőbbet, hiszen a nulla forintnál olcsóbb szállítási díj nem létezik.
Szétszereljük, kipakoljuk, bepakoljuk és ön máris nagyobb helyet biztosít otthonában, ami komfortérzete szempontjából sem elhanyagolható, nem beszélve arról, hogy a zsúfoltságot – tágasságra cseréli.

A fuvardíj miatt tehát nem kell aggódnia, mi ingyenes elszállítás fogalma alatt, valóban a térítésmentes szolgáltatást biztosítjuk.
Hívjon minket, forduljon hozzánk bizalommal! Udvarias munkatársakkal, tapasztalt kollégáinkkal és segítő szándékkal állunk rendelkezésére.